DÍJ A MEGYÉK LEGJOBBJAINAK

A Prima Primissima Díj 2005-től egészült ki a területi Prima díjak rendszerével. Ekkortól szűkebb környezetünk kiválóságai is méltó elismerésben részesülhetnek.

A Prima Primissima Díj sikere a vállalkozói szféra figyelmét is felhívta az elismerés fontosságára: a vállalkozók legjava hamar felismerte a díj értékeit, így 2005-től a Prima Primissima területi Prima díjakkal egészült ki. Alig hat év alatt az összes megye csatlakozott, így mára az ország egész területén önálló elismerésben részesülhetnek a szellemi élet, a kultúra, a tudomány, a művészet és a sport megyei legjobbjai. Ők azok, akik közelről figyelhető, megismerhető példaképeivé válhatnak szűkebb hazájuk közösségének.

A megyei Prima díjak rendszerének célja, hogy megőrizze a magyar értelmiség és szellem helyi eredményeit, erősítve a kisebb társadalmi egységek összetartozását, elősegítve fejlődésüket.

Az évenként odaítélt megyei Prima díjat mind a tizenkilenc megyében, megyénként hárman nyerhetik el.

Forrás: http://www.primissima.hu/megyei-prima-dij/

A Stúdium Étterem egyik legnagyobb és legszínvonalasabb eseménye a Prima Primissima díjátadó. A több száz fős rendezvénynek az Edutus Főiskola impozáns aulája ad otthont évről évre. A  Stúdium Étterem teljes körű kiszolgálást biztosít. Gondoskodik a terem alkalomhoz illő, ízléses berendezéséről, az előzetesen egyeztetett étel és ital menükínálat előállításáról és felszolgálásáról, hostessekről, az eseményhez szükséges hangosításról, a kivetítőről.

Ön megálmodja, a Stúdium Étterem megvalósítja!